Antistressprodukter

Redusere stress i hverdagen

 

Hvordan redusere stress - Roterende ringer for å roe ned angst og stress i dagene

 

 

 

 

 

62693a6d2ecd3-1

 

 


  • Føler du muskelspenninger uten noen åpenbar grunn?

  • Mangler du motivasjon er du stresset?

  • Er tretthet og tretthet en del av hverdagen din er det noen løsning?

  •  


Det er sannsynlig at du er under høye nivåer av stress eller at du lider av angst. Til tross for at de er svært vanlige, er dette komplekse lidelser som utløser mer alvorlige tilstander.

Heldigvis finnes det en hel serie med artikler laget for å hjelpe deg med å takle det. Blant dem er de roterende ringene, også kjent som meditasjonsringer.

Husker du at de var mote for noen år siden? Det handler om mye mer enn det. Selv om det ikke er en erstatning for en fullstendig behandling for angst, kan en roterende ring være din store allierte i krisetider.

I denne artikkelen forteller vi deg alt du trenger å vite om spinnerringer og den ideelle måten å bruke dem på. I tillegg forteller vi deg til slutt litt om de mest anbefalte modellene.

 

 

Hvordan fungerer de roterende ringene? YahooÅ utføre repeterende og automatiske bevegelser er en av de enkleste og mest primitive måtene å frigjøre stress. Opp gjennom historien har ulike runde gjenstander blitt brukt som smertestillende. De nåværende roterende ringene er født fra et tibetansk konsept som relaterer sirkelen til fysisk og mental ro.

Disse elementene er tilgjengelige i et bredt utvalg av design, størrelser og materialer. De mest populære er de som er laget av rustfritt stål, med dette materialet er forringelse på grunn av daglig bruk ikke et problem. Mekanismen til de roterende ringene består av en solid del som settes inn i fingeren og en annen mobil del. Sistnevnte roterer fritt og støttes av hoveddelen av ringen.

De er designet på en slik måte at de er veldig enkle å bruke med den andre hånden, tommelen eller til og med med en av nabofingrene på samme hånd. Den beste måten å bruke dem på er å flytte den indre ringen eller spinneren med en hastighet som passer til nivået av angst som føles.

På tidspunktet for bruk anbefales det å puste sakte, hvis mulig, lukke øynene og opprettholde en meditativ tilstand til du er rolig. Med mindre det er en veldig akutt krise, er de roterende ringene nok til å bekjempe stress optimalt.

 

 

Tips for å optimalisere driften av en roterende ring. Hvordan bruke stressringDe roterende ringene er utmerkede mekanismer for å kontrollere stress og angst, men hver person må tilpasse det til sin måte å være på. Vi kan alle komplettere bruken av dette tilbehøret til våre egne avslapningsmetoder for å oppnå et optimalt resultat. Her er noen av de mest brukte metodene for å få mest mulig ut av spinnringene dine:

Lag en assosiasjon: Noen liker å assosiere ringen av ringen med et lykkelig øyeblikk eller med noen som er veldig kjære for dem. Andre foretrekker å komme med positive kommentarer om seg selv, for eksempel «angsten min styrer meg ikke». Det er til og med veldig vanlig at det forbindes med de beste holdningene på den tiden, som å puste sakte.

Finn et avslappende miljø: For å ta avslapning til et annet fly, kan du finne et rolig og stille sted. På dette stedet kan du prøve å kontrollere angsten din ved å bruke din spinnende ring. Prøv å tenke på noen stressende øyeblikk og forestill deg mer optimale måter å handle på i disse situasjonene.

Kontroller angsten med ringen: Til slutt, i de angstøyeblikkene som er typiske for din vanlige rutine, begynn å snurre ringen. På denne måten vil du kunne utstråle assosiasjonen du gjorde med ham og finne ro.

 

 

 

 

Det kan være bra for deg å fikle mens du jobber. Kan du ha flere?Folk som ikke kan motstå å fikle mens de jobber, vil kanskje slutte å prøve å avbryte vanen, fordi en ny studie tyder på at tåbanking og blyantrapping kan være bra for helsen deres.

Tidligere forskning har koblet lange strekninger med stillesittende tid - enten du står overfor en datamaskin eller ser på TV - med dårlige helseutfall selv hos folk som får mye trening, noterer forskerne i American Journal of Preventive Medicine.

 

 

 

 

Populære antistressringer på Google| Hjelper angstlidelser virkelig mot stress? |
Psykisk helse | Hjelper virkelig angstringer å håndtere stress?
FUNGERER ANGSTRINGER VIRKELIG? - Mya Care | Hva er angstringer og kan de hjelpe deg til å føle deg bedre?
| Hva er greia med angstringer og hjelper de ...
Source Google, Timesnownews.com, Myacare.com, Huffpost.com, Today.com

 

 

 

 

Best Anti Stress Rings on Google | What is an Anti Stress Ring?

Search Google: Stressring

 

 

 

 

 

 

 

AD: Amazon Shopping Credit Card Holders: Buy Online Card Holder RFID Secure

 


Source:
23hq.com

Copyright,
Kylie All rights reserved.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Antistressprodukter”

Leave a Reply

Gravatar